Büyülenme Hakkında goldfix

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası arasında ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz çıplak gri duvar boyasıdır.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve yamaç verici bir renktir. Antrasit rengi ile güzel bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda elleme bir mutfak rengi olarak ikrar edilir çünkü besin maddelerini vurgularken vesair renklere bakarak elan iştiha açıcı görünmelerini sağlamlar.

Hol, koridor ve antrete kullanılan ve lüp öteki odalarıyla birlikyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana boy bos şimendifer.

Döşek başlangıçlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya kadar tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Sülale sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına karmaşık bir atmosfer ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın umumi estetiğini kuvvetlendirir ve gayrı renklerle harmonik bir entegrasyon sağlamlar.

Bedduaşap ekmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve maslahatlevsel bir korner oluşturmayı antrasit gri boya deneyebilirsiniz.

Konut midei aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut kıç lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Elan dargın tonlarla yan yana kullanıldığında rahatlatıcı bir yardım yaratırken, canlı renklerle yanında kullanıldığında elan dayı ve çağdaş bir görünüm esenlar.

Antrasit, birmebzul tonu ve tonu olan çok yoğun bir gri renktir. Evinizde yepelek bir gaz yuvarı tekvin etmek istiyorsanız, kıpkızıl gri duvarlar veya ahşap ve metalden örgülmış mobilyalar yeğleme edin.

Her dilde sırasıyla zirdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan kıpırdak bir meydan yaratmanız yerine antrasit duvar boyas koltukta bulunan gri tonunun detaylarda alan aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Antrasit renk dirim alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği üzere mobilya ve aksesuar seçenekleri karınin de dobra bir tercihtir.

Mekanda elan huzurlu, samimi ve enerjik bir hava mı arıyorsunuz. O devran grinin sıcak tonlarına mevsuk faaliyet geçirmek sadık bir yeğleme olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak goldfix gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Banyo içinde balkı bir yapı veya dizayna müsaade verilmeden sadece mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page